Retningslinjer for personvern

Nina W. Int. informerer om våre retningslinjer for innsamling, bruk og offentliggjøring av personlige opplysninger vi får fra brukere av nettstedet.

Personlige opplysninger

Vi bruker dine personlige opplysninger kun for å gi og forbedre nettstedet. Ved å bruke nettstedet, samtykker du til innsamling og bruk av opplysninger i samsvar med denne politikken. Med mindre annet er oppgitt i denne personvernpolicy.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, er 100% sikker. Mens vi forsøker å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet. Nina W. Int. kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut nye retningslinjer for personvern på nettsiden. Du rådes til anmeldelse av denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Butikken http://shop.ninawolther.no

Hvilke personopplysninger behandler vi:
Navn
Telefonnummer
E-post
Leveringsadresse
Ordrehistorikk
Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at et kjøp skal kunne gjennomføres i nettbutikken.

Ved opprettelse av et kundeforhold legges du til vårt nyhets brev som. Du kan når som helst melde deg av utsendelsen av nyhetsbrev ved å klikke på linken nederst i vårt nyhetsbrev.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Nina W. Int. selger ikke våre kunders personopplysninger til en tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart.

Som de fleste andre nettsteder bruker vi cookies for å kunne analysere og ta ut statistikk, slik at vi kontinuerlig kan forbedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Disse brukes kun til å ivareta brukervalg du gjør på siden. Et eksempel er lagring av handlekurven din, slik at vi kan analysere hvordan du bruker sidene våre. Deretter bruker vi denne informasjonen videre for å forbedre og optimalisere våre produkter. Enkelte av disse opplysningene kan sees på som personopplysninger på innsamlingstidspunktet, slik som din IP-adresse.

Disse eksterne tjenestene bruker vi på våre sider:

Ontraport

Hvor vi lagrer din epost, navn, adresse og telefon nummer.

Stripe
Som lagrer din betalingsinformasjon. Vi i http://shop.ninawolther.no har ikke tilgang til din betalings infprmasjon.

Analyse

Google Analytics
Google Analytics benytter vi for å kunne analysere relevant data, for å eksempelvis finne ut av hvordan kundene våre fant nettbutikken, hvor ofte besøker de nettbutikken og hvilken kanaler har vi mest trafikk fra.

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dynamic Remarketing for å vise deg relevant markedsføringen.

Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er våre største markedsføringskanaler. Vi bruker Facebook for å kunne tilspisse og rette våre Facebook innlegg til det mest relevante målgruppen ved hjelp av personlig informasjon som våre kunder har gitt Nina W. Int.

Kort oppsummert hva bruker vi dine personopplysninger til?
Oppfyllelse av plikter knyttet til salg: Yte best mulig kundeservice, levering av ordre, samt oppfyllelse av våre plikter etter gjeldende regelverk.
Via kundeservice: Innhenting av nødvendig informasjon for å kunne hjelpe deg med den konkrete henvendelsen.
Markedsføring: Utsendelse av nyhetsbrev, rettede annonser i sosiale medier, samt display annonser i ulike nettverk.
Reklamasjoner: Ved trenger dine kontaktopplysninger for å kunne registrerer reklamasjonen, gjennomføre retur, reparasjon eller omlevering.
For å videreutvikle våre tjenester: Gjennom analyse av ditt kjøp og brukeratferd på http://shop.ninawolther.no vil vi kunne ta ut relevant statistikk for kunne videreutvikle våre tjenester på en god og forsvarlig måte.

Dine rettigheter
Trekke samtykke om mottakelse av nyhetsbrev tilbake. Dette kan gjøres ved å klikke nederst i vårt nyhetsbrev eller ved å kontakte kundeservice support@ninawolther.com
Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom du ønsker dette kontakt da vår kundeservice support@ninawolther.com
Be om retting eller sletting av opplysninger.
Klage til tilsynsmyndigheten. Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på kan du sende en klage til Datatilsynet.